Закажете состанок со агент

Мега и Акустик се две успешни компании кои повеќе од 20 години, квалитетно опстојуваат на пазарот на градежни материјали и материјали за внатрешно уредување.

Своето долгогодишно искуство и огромното познавање во градежништвото и градежните материјали, стекнато со напорна работа и посветеност, како и желбата за нов предизвик ги поврзаа овие две компании во една нова и уште поплодна соработка.

ПОВЕЌЕ

Gradia Home

Објектот располага со 19 типа на станови и тоа еднособни, двособни, трособни и четворособни.

ПОВЕЌЕ

Станбен простор

Објектот располага со 19 типа на станови и тоа еднособни, двособни, трособни и четворособни.

ПОВЕЌЕ

Деловен простор

Објектот располага со 9 локали

ПОВЕЌЕ

Видео

Презентација на станбено-деловен комплекс – GRADIA HOME