Новости

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ НОВОСТИ

Искуствa од нашите пациенти

Имав 100% затнување на артериите, а денес возам велоси...

Заморот, тежината и болката во нозете биле главната причина што 69-годишниот Панајоти од Битола престанал да ужива во секојдневните ритуали, да прошета низ чаршиј...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Проф. д-р Кирил Лозанче и „Аџибадем Систина“ му подари...

Болницата „Аџибадем Систина“ ги презеде трошоците за операцијата на малиот Филип Рецидив на туморот кој пред 5 години беше отстранет беше причината поради која ка...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ